2011. február 13., vasárnap

Cintia 9 éves

Az én gyönyörűséges lánykámnak ma van a 9. születésnapja. Félelmetes mennyire öregszenek ezek a gyerekek. Nemrég született, és mindjárt kezdhetek aggódni, hogy hol és kivel bulizik. Márpedig bulizni fog az tuti.
Tegnap tartottuk a csajos partit,ami egészen jól sikerült. A lányok nem törtek össze semmit, csak a fürdőszobában a radiátort sikerült valahogy elmozdítaniuk, ezért az csöpögött. Persze Karcsi nem volt itthon, mert Ő meg Sziszi éjszakai túrán vettek részt. Még szerencse, hogy jött a barátnőm párja a lányaiért, Őt kértem meg segítsen.
Cinus egyébként szépen levezényelte a saját partját. Volt úszó almát foggal kiszedő játék, bújócska (ekkor kapott a radiátor), és leült kreatívkodni a lányokkal. Papírból készítettek akváriumot. Olyan jó volt látni, ahogy magyaráz, mutogat. Élvezte nagyon. A lányok is mind azt mondták, hogy jól érezték magukat.
Ja és megint olyat mondott a lánykám, hogy most is csak nézek ki a fejemből. Megkérdezte, hogy ugye mondtam a vendégeknek, ne hozzanak ajándékot, mert neki az nem kell csak jöjjenek el bulizni. Hát nem tüneményes a csajszi. :-)
Sajnos a torta elfújásról lemaradtam, mert egy mély lélegzet és már csak a füstölgő gyertyákat láttam. Pedig nem is volt közel hozzá.
Cinella

2011. február 9., szerda

Eredményem 1 hónap alatt

A történet régebbről kezdődik. Ugyanis fogyózom. Viszont 1 hónapja tornázni is járok, és ott minden hónapban mérik az ember lányát. Súlyom több mint 1 kg-ot csökkent, csípőm, hasam 2-2 cm, combom, mellem 1-1 cm (mondjuk ez utóbbinak nem örülök, mellesleg sosem voltam eleresztve) derekam viszont 4 cm-re lett kisebb! A test zsír százalékom 4%-kal csökkent. Igen-igen megdicsértek, és ezek az adatok nekem is nagy erőt adtak a folytatáshoz. Egyébként magát a fogyást 3-4 hónapja kezdtem és már lement 10 kg, és még legalább ennyi lenne a cél. Akkor már igazán jól fogom érezni magam a bőrömben. Egyébként meg a melóhelyemen a kolléganőim mind-mind el vannak képedve, hogy milyen szépen alakulok, formálódom.
Cinella

2011. február 2., szerda

9 éve

vagyunk házasok. Ebből az alkalomból kaptam ezt a gyönyörű rózsacsokrot Karcsitól. Nem látszik, de 9 szál vörös rózsából köttette nekem. Elém jött a munkahelyemhez, ott adta oda, majd kettesben elmentünk vacsorázni. Hát így telt el ez a mai esténk közösen. :-) Köszönöm Drágám, nagyon szeretlek!
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails