2011. május 16., hétfő

Én kis kertész vagyok......

Sajnos a kertem nagyon, de nagyon kicsi, sőt még annál is kisebb. Tulajdonképpen egy mini erkély szerű képződményen van pár virágládám. Ezekben a ládákban nevelgetem a kis virágjaimat. Van 3 tő levendulám, 2 tő szunyogűzőm, 3 tő árvácskám, 2 tő margaréta, egy kaspónyi petúnia. Ezen kívül estikét vetettem tavasz elején, ami az egyik női hetilap ajándéka volt. Ja és ne felejtkezzem meg a kukac virágjaimról sem, amik már évek óta díszítik a ládákat. Már ki sem tudom irtani őket. Nem mintha szeretném. Szóval ezeket a drágaságokat ápolgatom, nevelgetem, etetem-itatom őket. És tegnap mit látok? A levendulám bimbókat növesztett magán. Hogy én milyen boldog lettem, elmondani sem tudom. Gyorsan le is fényképeztem a kiskertemet! Annyira szeretnék egy kis kertecskét, ahol tudok kapirgálni, virágokat babusgatni, szeretgetni.


Cinella

2011. május 9., hétfő

Anyák napja

Cintiáéknál ma volt az Anyák napi ünnepség. Szavaltak, énekeltek mi pedig Anyuval szokás szerint jót bőgtünk. Sosem bírom elérzékenyülés mentesen végigülni az ilyen típusú rendezvényeket. Még esküvőkön tudok nagyon jókat pityeregni.
Kaptunk 1-1 szál gerberát és én egy gyönyörű papírból kivágott, hajtogatott, ragasztgatott szívet. Este már nem volt jó a fény viszony a fényképezéshez, ezért azt majd később mutatom. Készített még nekem egy papír tulipánt, illetve szombaton amikor közösen varrtunk itthon összedobott egy textil tulipánt is. Végezetül Cinusról és barátnőiről egy kis montázs.
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails