2011. június 12., vasárnap

Hosszú hetem volt,.......

....és bizony el is fáradtam. Ez volt az utolsó hét ebből a tanévből. Már mindkét csemetémen éreztem, hogy fáradt, hogy már a nyárra koncentrál. Főleg Sziszin, akinek ez volt az utolsó tanéve az általános iskolában. Az utolsó pár hetet rendesen megszenvedtük. Sajnos az osztályközösség nem túl jó Sziszinél. Van pár fiú, akik kimondottan rosszak, kezelhetetlenek, a tanárok nem tudtak tanítani, rendet tartani, és úgy próbáltak "fegyelmezni", hogy folyamatosan röpdolikat írattak. Sajnos Sziszikém leeresztett a felvételi után (mint általában a gyerekek), és nem készült úgy az órákra, meg volt amikor hiányzott is. Ezért volt, hogy a büntiröpdolik 1-re sikeredtek. A végén már kénytelen voltam a matektanárral és az osztályfőnökkel is beszélni. Sajnos az of nem volt a helyzet magaslatán sosem, de ebben az időszakban alulmúlta önmagát, és közölte velem, hogy Ő nem szól felnőtt emberekre, ha gondolom szóljak az igazgatónőnek. Ebben volt egy kis megsértődtem hiszti is, mert az új igazgatónő leváltotta Őt az ighelyettesi állásából. Na mindegy túl vagyunk rajta. Pénteken megvolt a ballagás is. Ez volt a hét csúcspontja. Estére már úgy ki voltunk Karcsival, hogy amikor elment az utolsó vendég is mi beestünk az ágyba és előbb aludtunk mint a gyerekek.
Tehát a hét eseményei időrendben: Hétfőn munka után rohanás Cinusért, mert művészi főpróbája volt, kedden előadás, ami 6-kor kezdődött és fél 9-re értünk haza. Persze a csajszit alig bírom ágyba dugni.
Szerda Medgyessy nap a suliban ünneplőt kell vinni, de Cinusnak néptánc ruhát is, mivel fellépnek az ünnepségen, est 5 után még fogszabályzás. Megint 8 után még nincs ágyban. Csütörtök osztálykirándulás mindkét gyereknek. Cinusék Mogyoró-hegyre mentek, Szisziék a Mammut-ba bowlingozni indultak, de az of megint alulmúlta önmagát. Nem is írók róla, mert megint felhúzom magam. Persze ma is későn kerülnek ágyba. Pénteken Sziszinek már nem kell bemennie, és Cinuséknál sincs tanítás. 5-kor kezdődik a ballagás. Én már csütörtökön elkezdtem készülni a kajákkal, pénteken pedig egész nap robot. Ezért is voltunk nagyon fáradtak. Szombaton gondoltam végre pihi, hímezhetek, csinálhatom a kis dolgaimat, készíthetem az ajándékokat. Karcsi Cinussal a Gyerekszigetre készült Alma-együttes koncertre. Erre mi történik? Cinusom 38,2 fokos lázzal ébredt. Fájlalta a hasát, fejét, szédült. Egész nap nem evett semmit pár szem kekszen kívül. Napközben a legalacsonyabb hője is 37,6 volt. Ma reggelre jobban lett, de még mindég fájlalja a hasát, szédeleg. Ja és, hogy én se maradjak ki a jóból nekem is fáj a gyomrom és felváltva rohangálunk a wc-re Cinussal. :-( Hát ennyit a pihenésről. Nem mellesleg ma hivatalosak vagyunk a legjobb barátnőmhöz, (aki egyben Cinus keresztanyuja) szülinapi bulira, mert a kisebbik lánya 13-án lesz 1 éves. Ezt azt hiszem ki kell hagyunk, mégsem vihetek oda holmi fogyókúrás vírust.
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails