2012. október 26., péntek

Citromos méz

Pár napja a facebook-on láttam ezt az egyszerű, de annál szuperebb receptet. Citromot vékonyan felszeleteljük, beletesszük egy befőttes üvegbe, majd mézet öntünk rá. Lehet bele gyömbért is tenni. Mivel nekem nem volt itthon gyömbérem, így azt kihagytam. Hűtőben pár nap alatt összeérik, ami azt jelenti, hogy a citrom feloldódik a mézben, olyan lekvár szerű lesz. Ha készen van, akkor egy bögrébe teszünk egy teáskanálnyit, forró vízzel felöntjük, és kész is a fincsi gyógyító teánk. Legalábbis ezt írták. Mivel én ma tettem el, még nem tudom milyen lesz a végeredmény, de a citromot és a mézet is nagyon szeretem, így aztán azt hiszem rossz nem lehet. Még azt is írták, hogy 3 hónapig hűtőben eláll. 
Az enyém így néz ki:
 Jelenleg a hűtőben ücsörögnek, és várják, hogy megegyük. Mondjuk nem lenne gond, ha már tegnapelőtt készen lett volna, mert Cinin kívül mindenki dögrováson van. Ki kevésbé (én), ki jobban (Karcsi), ki meg már éppen kilábalóban (Sziszi). 
Cinella

2012. október 21., vasárnap

A Vámpírlány

Nagyon szeretem Cintiát fényképezni, mert szereti Őt a kamera. Szuper fényképarca van. Viszont mivel kezd kamaszodni, így aztán nem minden képét engedi a nagyvilág elé tárni. Ezt a képet meglátva, szó szerint követelte, hogy mutassam meg. Szerintem is egyik legjobb fénykép, amit mostanság csináltam. Ja és ugye halloween közeledtével szereti mórikálni magát mint vámpír. Ma például meg kellett néznünk 100x-ra az Alkonyatot.
Szóval a kép:
 
Cinella

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails