2012. augusztus 24., péntek

Csajos nap

A héten itthon vagyok szabin, mert már nincs semmilyen tábor Cintiának, és nem mellesleg készülnünk is kell a sulira. A füzeteket, ceruzákat, festéket, gyurmát, és egyéb fontos dolgot már megvettünk, a szeptemberi ebédet befizettem. A könyveket a jövő héten adják ki. Az is bele fog kerülni sok-sok ezer forintba. Már így is egy raklap pénzbe került. Na de nem is ez a lényeg. Egyik reggel Cinussal elhatároztuk, hogy egy jó kis csajos napot csinálunk. Elindultunk fagyizni. Cél irányosan mivel még az előző héten az egyik kolléganőmék voltak egy olyan fagyizóban, ahol a gombócok helyett rózsa kerül a tölcsérbe. Na ide indultunk el. A Margit hídnál derült ki, hogy valami gond van a villamossal, és a pótlóbuszt még nem indították el, ezért úgy döntöttünk átsétálunk a hídon. Közben mint jó turista fényképeztem.
 Aztán elsétáltunk az oktogonig. Ott felszálltunk a Kisföldalattira és elmentünk a Bazilikáig. Ott gyorsan vettünk rózsafagyit. Cini őszibarack-levendulás fehércsokisat, én pedig chilis csokit és mogyorósat. 
 A fagyival egy kicsit leültünk pihenni, majd úgy döntöttünk mozizunk egyet. Tettünk egy jó nagy kört ott a Bazilika körül, majd ismét Kisföldalatti. Végül a Westendben kötöttünk ki. Megnéztük a Merida a bátor című filmet. Mozi előtt még kávéztunk egyet. Én szerettem volna kávézni, de "Hami" lenyúlta.
 Mozi után elsétáltunk a Jászai Mari térig, ott pihenésképpen beültünk a Mekibe, majd átsétáltunk a hídon, és végül a HÉV-vel hazajöttünk. Mindketten jól elfáradtunk, de nagyon élveztük a kettesben töltött napot! 
Azon azért nagyon jól szórakoztam, hogy külföldi turistának néztek minket, és meg akartak hívni egy buszozásra.
Cinus is csinált néhány képet, egy kávézónál, ahol coca-colás asztalok és székek voltak.
 Természetesen muszáj volt Cintiáról "művészi képeket is csinálnom. Ez az egyik kedvencem:
 
Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails