2010. február 14., vasárnap

Születésnapi buli

Cintia tegnap volt 8 éves, ennek örömére nagy csajbulit rendeztünk. Az osztályából 3 kislány, és a barátnőmnek, -aki egyben Cini keresztanyukája is- a két kislánya volt itt. A buli nagyon jól sikerült, legalábbis a lányok rengeteget sikítoztak, rohangáltak, és jól leizzadtak, mire jöttek értük a szüleik. Mind fülig érő szájjal távozott. Barátnőm párja már tavaly kiérdemelte a Csikikirály címet, ami annyit tesz, hogy csikizte, kergette, dögönyözte a lányokat. Idén ez a repertoár annyival bővült, hogy a lányok nyúzták a srácot. 4-5 lány belecsimpaszokodott a két lábába, Ő megy úgy próbált menni, vagy a hátán ült 3-4 lány és Ő volt a lovacskájuk. A végén már le kellett ültetnem a csajszikat társasozni, hogy egy kicsit megszáradjanak, nehogy megfázzanak hazafelé menet. A torta is nagy sikernek örvendett (nem én csináltam). Joghurtos málnakrémmel töltött tojáshabos díszitésű volt. Mára 1 szelet maradt!
Annyira jól érezték magukat a lányok, hogy teljesen elfelejtettük átadni Cinusnak az ajándékát, amit Micitől rendeltünk. Egy gyönyörű csiga! Nagyon örült neki a lány, mert hetek óta egy plüsscsigáért nyúzott minket. A képen ugyan kissé elgyötört Cincus, de ez azért van, mert 3 óra kökemény bulizás után volt!
A meglepik sora ma is folytatódott. A Petőfi csarnokban ma kisállat vásár volt, ahová elmentünk, és beújjítottunk pár új lakótársat. Cincus egy nagyon szép dizájnos ketrecet választott, és hozzá két aprócsak egérkét. 1 fehér ő fiú Cincin lovag, és egy világosbarnát ő kislány Cincogi. Azóta sem hagyja őket békén, szegénykék csak bírják ki a mai napot! Szilveszter pedig egy sziámi harcos halat kapott, akivel álítólag nincs gond, mert egy befőttes üvegben is elvan, és hetente 1x kell neki enni adni. Sziszinek való állat!!!!! Nagyon szép sötétkék, és lobog a farka amikor úszik, ami eléggé ritkán van, mert nem egy aktív állat. Nem baj Szilveszter sem aktív emberke, így legalább jól kijönnek egymással.
A nap lezárásaként pedig elmentünk McDonald's-ba enni egyett. Hát így telt ez a hétvége nálunk. A jövő hét is hasonló lesz, igaz akkor nem kiscsajok jönnek, hanem rokonok, és több állatot sem fogunk venni, de akkor meg Szilveszterem 14. születésnapját fogjuk megtartani!

Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails