2011. április 10., vasárnap

Sűrű napok

Hát nem unatkozunk mostanság sem. Cintiának egyre több fellépése van. Pénteken néptánc bemutató volt a leendő elsősöknek, utána pedig táncház, nagyon élvezte a csajszi. Jövő hét pénteken az iskolájában néptánc bemutató és művészi torna fellépés is lesz. Azt hiszem meg fogjuk tanulni mindketten, hogyan kell átöltözni 2 perc alatt az egyik fellépő ruhából a másikba.
Hétfőn szülői értekezletre megyek, ez önmagában nem lenne hírértékű, de mindkét gyerekemnek egyidőben fogják tartani. Még ez sem lenne akkora dilemma, de a helyzet a következő: Szilveszter 8.-os és valószínűleg a ballagásról, felvételi értesítésről lesz szó. Cintiánál viszont valami fontos változásról akarnak beszélni, ami a téma komolyságára való tekintettel (így írták be az üzenőbe) megkívánja, hogy részt vegyenek a szülők. Na melyik ujjam harapjam? A slusszpoén, hogy Cini osztályfőnökét kérdeztem, hogy miről lenne szó, de nem mondta meg. A megoldás az lesz, hogy én megyek Sziszi szülőiére, Anyu pedig Cinita bulijába.

Azért itthon sem tétlenkedtünk. Cinivel szombaton medvehagymás pogácsát sütöttünk. Receptet itt találtam. Sajnos nem sikerült túl jól. Nagyon száraz lett, pedig omlósnak kéne lennie. A mi pogácsánk formája nem olyan mint másoké, a mienk virág alakú. Na jó ez azért van, mert nincs pogácsa szaggatóm. Ettől függetlenül lehet, hogy ebből hagyományt fogok csinálni és az én pogácsám ilyen lesz ezentúl mindig!!!!!!!
Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails