2012. március 17., szombat

Karácsony óta történt.

Rengeteg dolog történ velem/velünk karácsony óta, csak nem volt kedvem, időm írni. Haladjunk tehát szépen sorban. Még decemberben a kolléganőim/barátnőimmel elmentünk Demjén koncertre. Hú nagyon jól éreztük magunkat. Tomboltunk mint a tinilányok, teli torokból énekeltünk. Mivel a lányok nem hatalmaztak fel, hogy róluk képet tegyek fel, így aztán az előadókról készítettem egy kis montázst. Vendégművészként ott volt Révész Sándor, Presser Gábor és a Bergendi együttes is. A legkedvesebb számaimat is elénekelték. Szóval szuper jó volt!




A szilveszteri bulit itthon tartottuk, átjött a legjobb barátnőm a családjával, azaz majdnem a teljes családjával, mert a legkisebb lány otthon maradt a nagyival. Szóval jöttek 4-en 1 pasi és 3 csajszi. Cinus és a két lány, akik nagyjából annyi idősek mint Ő tök jól eljátszottak. Persze bevontak minket is. Így került a fiúkra hosszú paróka, és egyéb bulikellék. A barátnőm és én pedig ördöglányok lettünk. Jókat nevettünk, beszélgettünk játszottunk.



Januárban elmentnük egy szuper jó helyre. Ez pedig a Csokoládémúzeum. Jól hangzik mi! Ez egy magánkézben lévő múzeum, ahol a tulajdonos maga is csokikészítéssel foglalkozik, ezenkívül gyűjt mindent ami a csokihoz kapcsolódik. Amikor odamentünk szerencsések voltunk, hiszen maga a tulaj vezetett körbe minket, ami egyben azt is jelentette, hogy több információt kaptunk, mintha sima túravezetést kaptunk volna. Ezenkívül kaptunk kivételes meglepiket is, mégpedig pálinkás csoki képében. Fincsi volt, nyami! A túravezetés után egy isteni fincsi fejedelmi lakomában részesülhettünk. Fú, még most is bizseregnek az ízlelőbimbóim. Ja és el ne felejtsem elkészíthettük a saját csokinkat is. Én egy rózsaborsos csokit készítettem.



Februárban pedig a szecesszió házában voltunk. Odafelé a csapat egyik tagja mutatott egy házat, ami szintén a szecesszió jegyében készült, és tele volt mindenféle érdekességgel. Pl. mókus, béka, darázs, madár a fiókáival, kígyók, stb...Nagyon tetszett. Távcsővel és fényképezőgéppel kutattuk a szépségeket a házon. Ezután elmentünk a kirándulásunk céljához. Ott a túra végeztével beültünk a kávézóba megpihenni, majd elmentünk megnézni az aranyalmát termő fát is.



Mivel aznap gyönyörű szép idő volt, így aztán nem siettünk haza, hanem egy jót sétáltunk a városban.

Februárban van ugye a farsangi időszak. Cinus és néhány osztálytársa idén egy csoportos előadással készültek. Michael Jackson Thiller c. számára zombitáncot jártak. Sajnos én lekéstem az előadást, mert ugye dolgoznom is kell, így aztán csak telefonnal felvett mozin keresztül láttam. Így is szuper volt. Anyu látta élőben is, és nagyon tetszett neki, elsők is lettek az előadásukkal. nyertek egy csokitortát, amit gyorsan meg is ettek.

Hát nagyjából ennyi. Igyekszem ezentúl sűrűbben leírni mindazt amit el szeretnék raktározni az utókornak.

Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails