2009. december 27., vasárnap

Karácsonyi összegzés

Vége a karácsonyi ünnepeknek. A válság ellenére is nagyon szépre sikeredett. Megbeszéltünk a családdal, hogy idén csak a gyerekeknek adjanak ajándékokat, mert mi sem tudunk sokat adni (nincs miből). Persze Anyukám az idén sem tudta megállni, hogy ne kapjunk ajándékot. Cintia legót, társasjátékot, Sziszi pulcsit, számítógépes játékokat, dvd filmeket kapott. Mi Karcsival pedig egy kenyérsütőgépet. Az én drága férjuram már évek óta rágta a fülem, hogy vegyünk egyet, de mindig volt valami ami fontosabb, jobban kell, stb...Anyutól most megkaptuk. Kipróbálni még nem volt időnk, meg aztán ünnep elött bevásároltunk kenyérből is. Szóval a kipróbálással még adósok vagyunk. Ja és persze az elmaradhatatlan társasjáték! Idén a Théba-t kaptuk.
Mi is sok szép dolgot adtunk ajándékba, főleg kézzel készített dolgokat. Na jó ezeket leginkább én készítettem, de Cini is sokat sgített. Azért annak nagyon örülök, hogy a drágaságaim megértették, hogy idén a "Jézuskának" nem telt sok ajándékra. Oké, Sziszi tisztában van vele, hogy mi vesszük az ajándékokat, de Cini még hinni akar benne nagyon. Tőlük Sziszi könyvet és puzzl-t kapott. A könyvet Ő kérte, és már el is kezdte olvasni. A puzzle is nagyon tetszik neki. Egy misztikus hölgyeményt lehet összerakni. Nekem is nagyon tetszik a kép, úgyhogy ha neki nem tetszene, akkor jó lesz nekem, felkiálltással vettem meg, de pechemre(?) nagyon tetszik neki. :-) Cini pedig egy Miciséget kapott, egy egérlánykát! Annyira örült neki, hogy azóta le sem teszi, cipeli magával mindenhová!
Idén a nagy családi népvándorlás elmaradt. Szenteste Anyuéknál voltunk, mint mindíg. Most az öcsémék is.  Vacsi után neki akartunk állni társasozni, de a játékszabáj értelmezésével elment az egész este, így a kipróbálás elmaradt. Jelzem még másnap is küzdöttünk vele rendesen. :-)
25-én itthon pihentünk és szó szerint nem csináltunk semmit. Játszottunk, dumcsiztunk és este nagy családi tv nézést tartottunk. 26-án Karcsi hugáékhoz mentünk, oda jött az anyukája és a nagymamája is. Majd délután Apuékkal találkoztunk, mert vitték Cinit a Disney jégbalettra. Ma délután mentünk érte. Persze alig akart hazajönni. Rózsi mama mondta, hogy bizony nem unatkoztak Cini melett. Azt hiszem sikerült létrehoznunk a perpétum mobilét. :-)
Hát nagyjából ennyi lenne ennek a pár napnak a története.
Cinella

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails