2010. május 16., vasárnap

Balcsi és béka

Múlt hét végén anyuval elszöktünk egy kis csajos hétvégére a Balatonhoz. A volt munkahelyemnek van ott egy önkormányzati nyaralója, ahol évente 2x szoktak egy kis munkahelyi bulit csinálni. Hogy hogy kerültem oda? Nagyon egyszerű, Anyu még ott dolgozik. Szóval kettesben lementünk még pénteken meló után. Szombaton a rossz időre való tekintettel (már akkor sem volt jó idő, de a mostanihoz képes szuper volt) elmentün wellneselni. Egész nap áztattuk a kis popónkat, szaunáztunk, aromakamrában ücsörögtünk. Az úszkálástól megéhezvén betértünk egy étterembe, és olyan fincsi halászlevet ett, hogy na! Este pedig a volt kolléganőkkel kártyáztunk, és akkorákat nevettünk, hogy a halak ilyedtükben kiugrottak a Balcsiból! Ezek a képek a vasútállomás előtti parkban készültek. A madár Anyu szerint kacsa, szerintem holló. :-)

A béka pedig Cintia műve, és wcpapír gurigából készült. Nagyon-nagyon csodálom, és irigylem is a képzeletét, kreativitását, de leginkább azt, hogy ami a kis fejében megszületik, azt képes kivitelezni, megvalósítani. Nekem valahogy sosem sikerül létrehoznom mindazt ami a fejemben benne van. Remélem Cinusnak megmarad ez a fajta képessége, akkor is amikor már felnőtt lesz. Szeretném, -és remélem Ő is ezt szeretné, -ha majd ebben az irányba tanulna tovább. Na de ez még messze van!
Cinella

2 megjegyzés:

Rita írta...

Szilvi, az egy dolmányos varjú!!!!! Itt a kertben él egy dolmányos varju-pár, van már kisvarju is :-)))A száraz kutyakaját lenyulják a kutya táljábol, elviszik a tóba, ott picit megáztatják és viszk a fiokáknak. Nagyon ronda hangjuk van,(noha az énekesmadár kategoriába tartoznak) de rendkivül intelligens madarak! Védettek, sajnos már csak nagyon kevés van belölük.

Cinella írta...

Köszi Rita!
Nálatok mennyi állat van. Lassan szedhetnél állatkerti belépőt is!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails